5 Temmuz 2007 Perşembe

Koca kafalar


Kanal D’de, çok yakında Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan “KOCA KAFALAR” adlı mizah - eğlence programı başlıyor.
Özgü Namal’ın eğlenceli sunumları ile renklendirdiği, Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu’nun “Koca Kafalar”ı canlandırdığı programın yapımcılığını Varol Yaşaroğlu üstleniyor.
Programda her hafta, “Koca Kafalar”ın ünlü bir konuk ile yaptığı talk show, halktan kişilerin ve ünlülerin de rol aldığı “Koca Kafalar” skeçleri ile renklendiriliyor.
Koca Kafalar, mizahi yaklaşımları ile gündemdeki filmlerden dizilere, programlardan kliplere kadar burunlarını sokmadıkları yer bırakmıyorlar.
“Koca Kafalar” Ekibi: “Koca Kafalar” programını Varol Yaşaroğlu, Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu’nun yönetiminde bilgisayar dünyası ile mizah dünyasını birleştiren ilk ve tek TV programı “Grafi2000.comedy”, özgün formatı ile “Koca Kafalar”, Türkiye’nin en iyi mizah ve eğlence sitesi “Grafi2000.com” ve ilk Türk çizgi film dizisi “Pembe&Mavi” eserlerini yaratan yazar, çizer ve oyuncu kadrosu hazırlayacaktır.

Hiç yorum yok: